Maksuehdot

Maisun Beauty verkkosivut (www.maisun.fi) tarjoavat modernin, joustavan ja helpon tavan asioida kauneushoitolassa.Tutustu huolella Maisun Beauty maksuehtoihin, palveluehtoihin ja toimitusehtoihin ennn kuin tilaat. 

ASIOIMINEN VERKOSSA

Maksa myöhemmin laskulla – Klarna

ja valita Klarna laskutuksen. Tule hoitoon ja hoida maksu myöhemmin. Voit myös ostaa upeita tuotteita sekä lahjakortteja maisun.fi verkkokaupasta ja maksaa myöhemmin laskulla. Maksupalveluntarjoajana toimii Klarna, joka välittää maksun kauppiaalle. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt verkkokaupan yleiset ehdot.

Osamaksu – Klarna

Maisun.fi verkkokauppa tarjoaa modernin, joustavan ja helpon tavan asioida kauneushoitolassa. Voit ostaa palvelun verkosta ja valita Klarna osamaksun. Tule hoitoon ja maksa osissa omaan tahtiin. Voit myös ostaa tarvitsemasi ihonhoitotuotteet ja meikit maisun.fi verkkokaupasta ja maksaa osissa juuri niin kuin sinulle sopii. Maksupalveluntarjoajana toimii Klarna, joka välittää maksun kauppiaalle. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt verkkokaupan yleiset ehdot.

Pankkimaksu – Checkout Finland

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksun kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt verkkokaupan yleiset ehdot.

Luottokorttimaksu – Checkout Finland

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt verkkokaupan yleiset ehdot.

ASIOIMINEN MAISUN BEAUTY KAUNEUSHOITOLASSA

Maisun Beauty kauneushoitolassa käy perinteinen kertamaksu käteisellä tai kortilla.