Ripsiteknikko Intensiivikoulutus

Oletko täysi-ikäinen mies tai nainen ja olet kiinnostunut oppimaan kädentaidon, jolla voit tienata missä vain milloin vain. Voit valita teetkö työtä päätyönä tai sivutyönä. Moni yritys hakee osaavia ripsiteknikoita palkkalistoilleen, sillä osaavista sertifioiduista ripsiteknikoista on jatkuva pula.

Mai Sun Beauty järjestää Rovaniemellä Sertifioitu ripsiteknikko intensiivi-koulutuksen yhteistyössä BeanCase Oy:n kanssa. Koulutuspäivästä sovitaan yhdessä oppilaan kanssa ja se toteutetaan kahdenkesken. Yksityisopetus takaa koulutuksen laadun, sillä saat kaiken huomion itselle. 

Koulutuksesta saat henkilökohtaisen opetuksen lisäksi kirjallisen oppimateriaalin, BeanCase Oy:n myöntämä Ripsiteknikko diplomin (volyymit ja klassiset), BeanCase verkkokauppaan henkilökohtaiset tunnukset sekä aloituspaketin, joka sisältää kaikki perustarvikkeet mitä työssäsi tarvitset. Aloituspaketti sisältää noin 60 henkilön ripsipidennys-tarvikkeet. Tällä tavalla saat takaisin koulutuksesta koituvan kulun.

Koulutus alkaa teoriaosuudella. Käymme läpi laadukkaat tuotteet joita käytät työssäsi. Tutustumme eri ripsikuituihin ja perehdymme volyymiripsien ja klassisten ripsien eroihin. Käymme läpi ainesisällöt, hinnat ja työskentelyyn liittyvät hygienia- ja ergonomia-asiat. Käymme läpi myös Bean Case verkkokaupan, josta tilaat ripsipidennyksiin tarvittavat
tuotteet helposti. Verkkokauppa mahdollistaa sinua myös laajentamaan osaamistasi esim. ripsien kestotaivutuksiin, sokerointiin tai vaikka meikkien vähittäismyyntiin.

Koulutuksen teoriaosuuden jälkeen pääset heti käsiksi itse työhön. Aloitamme yhdessä ripsipidennyksien teon jonka jälkeen saat jatkaa tekemistä valvotusti niin pitkään kuin jaksat. Koulutuspäivän jälkeen voimme halutessasi sopia tapaamisen jossa saat tehdä ripsipidennykset tuen ja ohjauksen kanssa.

Koulutuksen kokonaishinta (sis. Alv 24%) on 455€.
Maksu tulee suorittaa ennakkoon 2 vk ennen koulutuspäivää.

Tiedustelut ja koulutuspäivän varaus sertifioidulta ripsiteknikolta joka toimii Bean Case Oy: kouluttajana Rovaniemellä: Maisu 040 726 8004

Tutustu myös Helsingissä toimivaan BeanCase Oy:n kotisivuihin www.beancase.fi