Yritykset & Työyhteisöt

Hyvinvoivan tiimin jäsenet viihtyvät ja onnistuvat työssään parhaiten. Maisun Wellness tarjoaa yrityksille yksityisiä työhyvinvointia edistäviä ryhmäliikunta- ja tanssitunteja. Tunnit suunnitellaan tiimin toiveiden ja tarpeiden mukaan kehoa huoltavista ja rentouttavista tunneista virkistäviin tanssitunteihin ja lihaskuntotunteihin. Tunnit voidaan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan työpaikan tiloissa tai kuntokeskuksessa yksityistunteina. 

TYHY-päivät 

Hauskat hetket ja tunne yhteenkuuluvuudesta motivoivat koko tiimiä. Maisun Wellness järjestää yrityksen TYHY-päiville ohjattua ohjelmaa, kuten ryhmäliikuntaa, kilpailuja ja leikkejä. Kauneuspalveluista esim meikkiopastus, kynnet kuntoon- tai kasvohoitopäivä ovat myös hyviä ideoita, joilla piristää tiimin yhteistä päivää. Ääni-, valo-ja lavatekniikkaa löytyy jopa 300 henkilön tapahtumaan.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄT 

Maisun Wellness tarjoaa ohjattua liikunta-ja kauneuslalan ohjelmaa. Ääni-,valo- ja lavatekniikkaa löytyy jopa 300 henkilön tapahtumaan. Tarvittaessa myös suuremmalle yleisölle.